Hvert år går mange bøker ut av og inn av biblioteket, men hvilke bøker er de mest populære? Se her for en oversikt over hvilke bøker som har vært mest populære bøkene i 2021. Kanskje er du fristet til å låne de også?

 

Voksen

Hekneneven

Den mest populære boka for voksne er Hekneveven av Lars Mytting. En flott bok som vi alle venter på oppfølgeren til.

Den savnede søsteren

En nær nummer 2, den Savnende søster er veldig populær blant våre lånere. Nummer 7 i serien så er det en spennende fortsettelse om den syvende søsteren i flokken.

Elskede barn

Den første krim boken, Elskede barn eren spennende psykologisk thriller som sørger for at den er vansklig å legge den fra seg.

Kongeriket

Kongeriket er enda veldig populær i byen. Med en mørk spenning som bygdedramatikk som gir en veldig unik roman.

Nabovarsel

Unni Lindell sin bok fra 2020 er også veldig mye utlånt her i Flekkefjord.  Med karakteren Lydia Winther så er dette en spennende bok.

Sak 1569

Den fjerde frittstående boka i Cold Case-kvartetetten så er Sak 1569 en spennende bok. Ikke bare for William Westing, men også leseren selv.

Tollak til Ingeborg

Enda en flott skrevet boka av Tore Renberg og virkelig verdt å lese. En fin fortelling om det andre perspektivet i et rykte. 

Bare en mor

En flott fortelling om spor etter kirgen, konsekvenser det har for folket og hvordan øysamfunn prøver å leve videre med det. Flott skrevet av Roy Jacobsen og fortsettelse av Rigels øyne.

Syke sjeler

En blanding av krim bok og grøseer, så er syke sjeler en veldig spennende bok av Kristina Ohlsson. Når Lukas vender tilbake til hjembygda ti år etter hendelsen så er det mange spørsmål å svare.

Et liv forbi

En flott skrevet bok av Helga Flatland som stiller spørsmål hvordan man forhold seg til sin egen familie. Hvem har ansvar når noe trist skjer er et av spørsmålene.

Felemakeren

En fortelling om Lars Olsen Hoem, som var blant Norges beste felemakere. En flott bok med stor tema som frihet, vennskap, fangenskap og forskjellen mellom livet ute og inne.

Nattsangeren

Etter seksten år i Stockholm vender politietterforsker Hanna Dunckers tilbake til den lille hytta ved havet i Öland. Der føler hun seg hjemme, men bygda har fortsatt ikke glemt.  En spennende bok og første bok i Ölandserien.

Barn og ungdom

Trollriket - Nordlys

Det var liten tvil hvilken bok som var mest populær med bok 4 i Nordlys serien. Med bok 5 ute i 15.01.2022 så er det mye å glede seg.

Brannbamsen Bjørnis: Besøk på brannstasjonen

Brann, brannmenn og alt rundt temaet er alltid populært. Dette ser vi i år og med Bjørnis i teten. En god bok for alle barnehage barn som vil vite mer om brannstasjoner. 

Se og si

Fin pekebok for de minste om å side ordene som man møter i teksten. Med Julia Donaldson i spissen er det en flott bok.

På jobb med Bjørnis

Brann er alltid populært, og særlig med å se på hvordan brannmenn har det mens de er på jobb.

Guttegærne Stacey - Barnevaktklubben

Barnevaktklubben er dominat i år med flere av bøkene i topp 10. Med god humor og spennede historier er det naturlig.

Et helt umulig jobb - Barnevaktklubben

Barnevaktklubben er veldig populær og det ser vi på utlån listen også. En morsom serie av tegneseriebøker som også har viktige tema i historien.

Den store festen - Barnevaktklubben

Som du ser er barnevaktklubben veldig veldig populær, vi har til og med engelske versjoner av bøkene. Noen av de som ikker har kommet på norsk enda!

Brann i Blokk B

Bjørnis dukker opp igjen med enda en bok om brann. Det er flott at så mange fine bøker om hva man skal gjøre når det brenner kommer ut for folket.

Bukkene bruse drar til syden

Den siste boka i bukken bruse serien av Rørvik er også veldig morsom. Les og se hvilke nye situasjoner bukkene bruse befinner seg i.

Vikingene og orakelet - Nordlys

Bok 2 i Nordlys serien, er også veldig populær blant våre lesere. Det er ikke rart med gode tenginger og en veldig spennende verden.

Det hemmelige rådet - Amuletten

Bok 4 i Amuletten serien var den mest populære i serien i år for oss. Når Emily og vennene skal få hjelp fra rådet blir de overasket med nye avsløringer!

Jakten på slottets hemmlighet - detekivbyrå nr. 2

Detektivbyrå nummer 2 slår til med den mest populære av de er jakten på slottets hemmlighet. Spennende serie med mysterier å løse! 

Malcare WordPress Security