Digitale tjenester

Gjennom biblioteket har du tilgang til flere digitale tilbud. Disse er delt inn i tilbud som kan brukes hjemme og tilbud som kan brukes i biblioteket. Trykk på teksten for å bruke tjenesten.

Bibliofil

Vår mobilapp heter Bibliofil. Her finner du lånekortet ditt, oversikt over hva du har lånt og bestilt, samt mulighet til å søke i katalogen og fornye eller bestille bøker. Nye kunder kan også lage lånekort gjennom denne appen. Lastes ned fra App store eller Google play.

 

Biblioteksøk

Gjennom biblioteksøk kan du bestille bøker fra hele Norge til ditt lokale bibliotek. Denne tjenesten er flott hvis vi i Flekkefjord ikke har boka.

 

Bokhylla

Bokhylla.no er en nettjeneste som gir brukere med norske
IP-adresser gratis tilgang til bøker utgitt i Norge til og med år 2000. Hvis du trenger tilgang til bøker for forskning eller dokumentasjon, les mer her for å søke om mulighet gjennom biblioteket. 

 

Bookbites

Lån e-bøker via BookBites

For å komme igang:

  • Last ned appen fra App store eller Google play.
  • Opprett bruker
  • Logg inn med lånenummer og pinkode. (Du kan lage lånekort og pin på min side. Hvis du har andre problemer, kontakt oss).
  • Lån bøker.

Diktregisteret

I diktregisteret kan du søke på forfatter, tittel og førstelinje. Du får også vite hvilken bok diktet står i og hvor du kan få tak i boka.

 

Filmbib

Med nasjonalt lånekort kan du låne norske kort- og dokumentarer fra bibliotekenes egen filmstrømmetjeneste. Her kan du velge blant mange fine norske filmer. Det eneste du trenger er et nasjonalt lånekort.
Les mer.

 

Flipp

Flipp er en abonnementstjeneste som gir deg fri tilgang til over 90 bestselgende magasiner, ukeblader og tegneserier fra Norge, Sverige og Danmark. Lag en konto med telefon nummeret ditt og passord, etterpå bruk appen/nettstedet på nettverket til biblioteket og du får tilgang til alle bladene i en uke. Se utvalget her.

 

NLB - Norsk lyd- og blindskriftbibliotek

NLB er et bibliotek som produserer og låner ut lydbøker og punktskriftbøker til blinde, svaksynte og andre som har vansker med å lese trykt tekst. Mange av NLBs lånere har dysleksi eller andre lese- og skrivevansker. Biblioteket er for lånere fra hele landet. Det er gratis å låne bøker fra NLB. Les mer

 

Onlihe - Tyskt digitalt bibliotek

Onleihe er Goethe-Instituts digitale bibliotek. Her kan du lese gjennom nettet mange tyske bøker, aviser, skolebøker og lydbøker. En flott kilde hvis du vil lære deg tysk eller lese tyskt. Les mer her.

Pressreader

Les over 7000 aviser og magasiner online GRATIS!
Alt du trenger er et lånekort utstedt av Flekkefjord bibliotek.
Du finner Pressreader ved å logge inn i Min profil og gå på digitale tjenester. Du finner den også i appen Bibliofil på samme sted.

 

Sang- og viseregister

Her får du god hjelp til å finne sanger og viser når du har glemt tittel eller tekstforfatter.

 

Verdensbiblioteket

Verdensbiblioteket er en gratis strømmetjeneste som tilbyr e-bøker og e-lydbøker på flere språk.

Til bruk på biblioteket

Idunn

Digitale tidsskrift på bibliotekets maskiner.

 

Malcare WordPress Security