Når det blir mørkere på kvelden og vi bruker litt mer tid inne så er det en bra tid å finne noe spennende å lese. Flekkefjord bibliotek har her samlet 12 forskjellige spennende bøker til barn og unge som man kan lese etter skumringstid.
Klikk på bildene hvis du ønsker å bestille de eller se mer på hva de handler om.

Ned i dypet

Første bok i krypto serien er spennende og litt småskummel. Perfekt for unge lesere!

Glow og grøss: sminketips til Halloween, hverdag og fest

God sminke tips for hverdag og kle seg til noe spesielt til Halloween. Morsomt å se hva som er mulig!

Knokkeldans

Når en gutt gjemmer seg i en kirkegård og beinrangler står opp kan det bli skummelt. En hyggelig småskummel fortelling!

Paranorman

En kveld begynner zombier å ta over byen Norman bor i. Siden han er den eneste som kan prate med de så er det bare han som kan løse det. Spennede og god animasjon!

Heksene

Når virkelig hekser kommer til byen er de ikke alle som vet at de ser ut som damer. Men når en gutt blir forvandlet til en mus av Storheksa så blir det litt mer skummelt!

Den siste Halloween

Når festen som skal beskytte byen fra onde ånder ikke skjer, starter unger fra byen å forsvinne. Bare Edward og vennene hans kan redde dagen. Spennende og skummelt!

Eg har venta på deg

Simon skal ute på havet for å fiske når han plutselig hører en kvinnelig stemme. Er det jenta han traff på en kafe eller noe helt annet? Skummelt nynorsk!

Space lady

Søskene Sara og Jon går knask-eller-knep og Jon er slem mot de andre barna. For å vise seg tøff foran storebroren så går Sara inn i det hjemsøkte huset. Spennende kortfilm.

Småbarnsuppe

Mange barn har forsvunnet fra hjemmene sine og nå er det småen og søsteren hans sin tur. Det er hekser som har kidnappet barna! Kan småen redde dagen? Spennede bildebok.

Anna tann og det barbariske ballet

Nokturnia er en verden i mørket og det skal være et barbrisk ball. Anna vil helst ikke dra dit, men da den bortskjemte prinsen kidnapper kjæledyret til Anna må hun gjøre noe! Koslig småskummel serie

Den lille mareritt-butikken og den tannløse vampyren

Nina er et geni, nesten ikke redd for noenting, gir seg aldri og jobber i den lille mareritt-butikken. En dag møter hun den uheldige vampyren som har mistet tennene sine. Dette er en fortelling med mye humor, grøss og fantasi.

Chihiro og heksene

10 år gamle Chihiro er på vei til å flytte til en ny by med foreldrene sine. På veien stopper de et sted som får veldig store konsekvenser, og nå befinner Chihiro seg i en verden av ånder og hekser. Skummel og fin animasjonsfilm

Malcare WordPress Security