Når man har lest gjennom Nordlys og Amuletten så er det ikke alltid lett å finne ut hva man skal lese etterpå. Ikke vær redd fordi biblioteket har tolv anbefalinger på hvilke tegneserier man kan lese etterpå og hvilken alder de passer for. Hvis en av de virker rett for deg så kan du bare trykke på bildet og bestill boka fra biblioteket.

Barnevaktklubben

Bli med barnevaktklubben og opplev overaskende episoder med de seks forskjellige tenårsjentene. Morsomme og realistike historier for alderene 7 – 14 år.

Ragnarok

Ubbe har verdens tøffeste viking mamma og lever et fint liv i landsbyen. Men etter et angrep av en kjempeulv foandrer alt seg og Ubbe må ut på et eventyr til Åsgard. Passer for 10 – 16 år.

Dragens øye

Kha er flink i magi og etter en dramatisk hendelse mister hun alt. Forlat alene er den eneste håpet en drage. Fantasifylt og spennende serie for 9 – 14 år.

Lightfall

Bli med Bea og Cad inn i et magisk verden der det er evig lys. Når mørket krefter prøver å skape evig natt er det bare de to som kan stoppe det. Spennende og fantasifullt tegneserie for 8 – 13 år.

Alene

En dag forsvinner nesten alle sammen fra jorda. Det er ikke noen spor igjen, bare noen få unger er igjen. De må ikke bare finne ut hva som har skjedd, de må også overleve! Passer for 10 – 16 år.

Dragon ball

Bli med Goku og vennene hans på eventyr og action. Dette er en flott japansk tegneserie som har vært populær i over 30 år. Passer for 9 – 16 år.

Zita i verdensrommet

Zita og vennen Josef er ute og leker når de oppdager en mystikk gjenstand. Når de trykker knappen åpner en portal og begge detter igjennom. Slik starter et spennende og morsom eventyr gjennom verdensrommet. Passer for 8 – 13 år.

Superpus tegneklubb

Veslepetter skal lage en ny tegneserie klubb for alle frosketrollene. Bli med og se på de forskjellige måtene å lage tegneserie på. Samme forfatter som Hundemannen! Alder 6 – 12 år.

Ti kniver i hjertet

Tuva skal starte på sjuende og gleder seg. Men når en av vennene hennes får seg kjærste blir jentene i sjuende splittet. Når Tuva også møter Mariam så blir livet litt mer komplisert. Passer for 10 – 16 år.

Snøkattprinsen

Snøkatten syv er en prins over landet de bor i. Men deler av verden er i fare så han drar ut på et eventyr for å finne sannheten. Flott fantasi eventyr for 8 – 14 år.

Bukkekrigerne

For ti år siden dro mennene ut til krig og kom aldri tilbake. Da tok kvinnene opp våpen for å beskytte landsby og lære opp jentene til slåss. Bukkekrigerne ble født og Molly skal starte opplæringa. Passer for 9 – 12 år.

Krypto

Ophelia flytter til en kystby med sine fosterforeldre. Selv om de elsker å trene så fortrekke Ophelia å lese om Kryptozoologi. Men en dag oppdager hun noe som forandrer alt. Spennende serie for 8 – 12 år.

Malcare WordPress Security