Gjennom biblioteket kan du nå lese over 90 forskjellige ukeblader gratis på appen Flipp. Der kan du lese ukeblader som Hjemmet, Donald, Rom123 og mange andre.

Hvis du vil bruke smarttelefon/nettbrett for å lese så må du laste ned appen Flipp fra app store/play butikken.Deretter lager du en konto med telefonnummer og et valgfritt passord. Deretter må du bruke smarttelefonen/nettbrettet på biblioteket sitt trådløse nettverk. Da har du tilgang i syv dager.
Hvis du ønsker å bruke Flipp tjenesten gjennom nettleseren på Laptop, så bruker du lenken: Blader.flipp.no Deretter lager du konto med telefonnummer og passord og bruker laptoppen som skal ha tilgang på bibliotekets nettverk.

Hvis du trenger hjelp med tjenestene eller appen, ta kontakt med biblioteket på e-post eller i skranken.

Malcare WordPress Security